Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne, der er opført her, er gældende for alle brugere af www.oisoioi.com og www.oisoioi.dk. De er gældende for alle transaktioner og besøg, der foretages på vores almindelige webshop. Der gælder særlige betingeler for forhandlere, med adgang til forhandlershoppen. Se disse betingelser ved at logge ind (kun forhandlere). Eller skriv til os på salg@oisoioi.com.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, restordrer samt trykfejl og prisændringer. Websitet opdateres jævnligt.

Vi bestræber os altid på at gengive vores varer, som de ser ud i virkeligheden, men vi tager forbehold for, at farver vist på billeder på hjemmesiden kan afvige fra et produkts egentlige farve, afhængigt af din computer og skærm.

Ophavsret

Ophavsretten til alt indhold på www.oisoioi.com, herunder billeder, logoer, kataloger m.v. tilhører Oi Soi Oi.
For pressehenvendelser kontakt os venligst på info@oisoioi.com

Sikker Dataoverførsel

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er kun Nets, der kan læse disse.

Hverken Oi Soi Oi eller andre har mulighed for at læse dine data, og de bliver på intet tidspunkt gemt i vores datasystem.  

Ved et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Oi Soi Oi. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betaling og priser

I vores webshop kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, JCB, Maestro, MasterCard og American Express.

plus

Det fulde beløb vil blive hævet fra din konto den dag, varerne bliver sendt fra vores lager.

Alle priser er angivet i DKK inkl. 25% moms. Fragtomkostningerne tilføjes ordren ved ordregodkendelse, se også vores fragttabel.

Når du handler fra lande udenfor EU, såsom Norge og Grønland, så skal du ikke betale dansk moms. Vores system sørger for automatisk at fratrække denne. Ved pakker til lande uden for EU kan lokale VAT-omkostninger, told og skat blive pålagt. Disse afgifter betales af modtageren, og skal betales inden pakke kan udleveres af det lokale toldvæsen. Har du spørgsmål til dette, bedes du kontakte dit lokale toldkontor.

Bestillinger

Bestillinger foretages via hjemmesiden. Når du handler hos Oi Soi Oi indgås aftalen på dansk.

Sådan handler du hos Oi Soi Oi:

1. Find den eller de varer du ønsker og læg den/dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast din egen adresse og evt. anden leveringsadresse
3. Vælg leveringsmetode.
4. Tjek om de indtastede oplysninger er korrekte og godkend din ordre samt vores leveringsbetingelser.
5. Indtast dine betalingsoplysninger og godkend. Herefter er din ordre afsluttet og overført til vores system.

Når ordren er afgivet modtager du en automatisk ordrebekræftelse på den oplyste e-mail adresse.
Vi afsender din(e) vare(r) inden for 2-3 dage.
Vær opmærksom på vores forhold omkring fragt. Se her: http://www.oisoioi.dk/fragt-levering.aspx

For vores forhandlere har vi en særskilt webshop, hvortil der skal gives log-in. Ansøg ved at udfylde formularen her på siden.

Fortrydelsesret

Gældende fra modtagelsesdatoen har du 14 dages fuld returret. Når du benytter dig af denne, skal du selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den, dvs. i original emballage og ubrugt.

Hvis varen er synligt beskadiget under forsendelsen, skal du afvise pakken ved modtagelse. Er skaden sket under forsendelsen, byttes varen uden beregning.

Varen returneres til følgende adresse:

Oi Soi Oi ApS
Damsholtevej 23
2970 Hørsholm
Att.: Retur afd.

Når vi har modtaget din vare retur og godkendt den, vil vi herefter refundere dit tilgodehavende til din konto inden for få dage.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via email shop@oisoioi.com eller på telefon 4848 2070.

Vedlæg venligst en returseddel – den kan downloades her:

Tilknyttet fil:
Returseddel (194 kB)

Reklamation

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du skrive til info@oisoioi.com – hvor du angiver købsdata og årsag til reklamationen. Medsend gerne et billede af varen hvoraf det fremgår hvad der reklameres over. Vi bestræber os altid på at vende tilbage på alle henvendelser hurtigst muligt, men der kan gå 1-2 hverdage.

Force majeure

I tilfælde af krig, borgerkrig, revolution, uroligheder, strejke, lockout, blokader, strømsvigt, naturkatastrofer eller lignede omstændigheder vil Oi Soi Ois forpligtelse bortfalde. Kontrakten mellem dig og Oi Soi Oi kan i sådanne tilfælde helt eller delvist ophæves af hvilken som helst af parterne, der har indgået aftalen.
Værneting-lovvalg
Alle aftaler indgået med Oi Soi Oi webshop indgås på dansk, og som følge af dette, er disse handelsbetingelser udarbejdet i henhold til dansk lovgivning. Dansk lov gør sig gældende for eventuelle retstvister. Misbrug af hjemmesiden vil blive retsforfulgt.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information:

Oi Soi Oi Aps
Damsholtevej 23
2970 Hørsholm

Tel: 4848 2070
Mail: shop@oisoioi.com